Voorstelling

Waar staat Electro Goorts voor?

Al in de jaren 40 startte Georges Goorts, de oprichter aan wie het bedrijf zijn naam dankt, met elektrische werkzaamheden en HS-cabinebouw in het centrum van Halen.

Sinds de oprichting van de naamloze vennootschap in 1976 is Electro Goorts uitgegroeid tot een betrouwbare organisatie, waar klanten terecht kunnen voor al hun midden- en hoogspanningsprojecten. U kan op ons rekenen voor nieuwe installaties, voor de uitbreiding en/of renovatie van bestaande installaties, voor constructies op maat, maar ook voor onderhoud en herstellingen.

In 1981 gaf Georges Goorts de fakkel door aan Jan De Coster, die het bedrijf liet uitgroeien tot een echt familiebedrijf en enkele jaren later vond de verhuis plaats van het centrum van Halen naar het Industriepark, waar het bedrijf tot op heden nog steeds gevestigd is.

Electro Goorts staat voor: Kwaliteit & veiligheid, aandacht voor de klant, flexibiliteit en service.

Kwaliteit en veiligheid

Om de betrouwbaarheid, de veiligheid en efficiëntie van de installatie te garanderen werken wij bij voorkeur met degelijk materiaal. Dit materiaal wordt vakkundig geplaatst door goed opgeleide en deskundige medewerkers, volgens de regels der kunst. Hierbij houden wij ons steeds aan de vigerende wetgeving alsook aan de eisen opgelegd door Synergrid en de netuitbaters.

Aandacht voor de klant

Wij denken steeds mee met onze klanten. Daarom staan bij de uitwerking van de projecten, de huidige en toekomstige belangen van de klant centraal. Ons ervaren ingenieursteam staat onze klanten hier graag met raad en daad in bij.

Flexibiliteit

Wij kunnen rekenen op een ervaren, flexibel en deskundig team,  goed uitgeruste werkplaatsen en een degelijk wagenpark. Dit samen met een ruime voorraad aan diverse materialen zorgt ervoor dat wij zeer flexibel, snel en accuraat onze opdrachten kunnen realiseren. 

Service

Ook na uitvoering kunnen onze klanten ten allen tijde bij ons terecht voor advies,  aanpassingen, opleiding, herstellingen en meer. Bij storingen zijn we in de mogelijkheid om 24/7 onze klanten uit de nood te helpen.

Waar staat Electro Goorts voor?