Voorstelling

Sinds onze oprichting in 1976 is Electro Goorts uitgegroeid tot een stevige en degelijke organisatie waar klanten terecht kunnen voor al hun midden- en hoogspanningsprojecten. Dit kan zowel voor nieuwe installaties, de uitbreiding en/of renovatie van bestaande installaties, constructies op maat, maar ook voor onderhoud en herstellingen kan men op ons rekenen. Zorg voor kwaliteit en veiligheid, aandacht voor de klant, flexibiliteit en service staan hierbij centraal.

Kwaliteit en veiligheid

Om de betrouwbaarheid, de veiligheid en efficiëntie van de installatie te garanderen werken wij bij voorkeur met degelijk materiaal. Dit materiaal wordt vakkundig geplaatst door goed opgeleide en deskundige medewerkers,  volgens de regels der kunst. Hierbij houden wij ons steeds aan de vigerende wetgeving alsook aan de eisen opgelegd door Synergrid en de netuitbaters

Aandacht voor de klant

Wij denken steeds mee met onze klanten. Daarom staan bij de uitwerking van de projecten, de huidige en toekomstige belangen van de klant centraal. Ons ervaren ingenieursteam staat onze klanten hier graag met raad en daad in bij.

Flexibiliteit

Wij kunnen rekenen op een ervaren, flexibel en deskundig team,  goed uitgeruste werkplaatsen en een degelijk wagenpark. Dit samen met een ruime voorraad aan diverse materialen zorgt ervoor dat wij zeer flexibel, snel en accuraat onze opdrachten kunnen realiseren. 

Service

Ook na uitvoering kunnen onze klanten ten allen tijde bij ons terecht voor advies,  aanpassingen, opleiding, herstellingen en meer. Bij storingen zijn we in de mogelijkheid om 24/7 onze klanten uit de nood te helpen.