Service

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor onze klanten. Ook na de volledige uitvoering, kan u op ons rekenen in geval van problemen of storingen.

Op elk moment van de dag is er iemand ter beschikking om u als klant bij te staan, zodat wij in noodgevallen snel kunnen handelen. Waar mogelijk verloopt de bijstand telefonisch om u als klant zo snel mogelijk uit de nood te helpen. Indien noodzakelijk, komt een projectleider of projectingenieur ter plaatse die, met de nodige expertise, een eerste analyse kan maken van het probleem, waar mogelijk een oplossing uitvoert of indien noodzakelijk een voorstel doet om u als klant snel en correct te behelpen.

Voor onderstaande zaken kan u steeds bij ons terecht.

Onderhoud en reiniging:

Een kwalitatieve hoog- en/of middenspanningsinstallatie blijft enkel goed wanneer er correct en periodiek een onderhoud en reiniging plaatsvindt. Het onderhoud voeren wij uit volgens de instructies van de fabrikanten. De cabine kan ook van top tot teen gereinigd worden. Deze interventies zorgen ervoor dat uw installatie in perfecte staat blijft met een optimale bedrijfszekerheid.

Herstelling:

Ondanks een goed onderhoud en reiniging is een panne helaas nooit volledig uit te sluiten. Electro Goorts beschikt over een uitgebreid gamma aan wisselstukken en reservemateriaal van diverse merken en types. Dit stelt ons in staat om de meeste defecten in geringe tijd op te lossen. Dankzij onze uitgebreide voorraad en ons deskundig personeel zijn wij in staat om onze klanten snel en correct uit de nood te helpen en dit zowel bij onverwachte pannes als accidentele beschadiging van de installatie.  Na een herstel krijgt u, indien gewenst, een verslag met daarin de vermoedelijke oorzaak van de storing, de genomen maatregelen en advies om herhalingen van het probleem te voorkomen 

Kortom, wij zijn steeds 24/7 bereikbaar voor onze klanten.

24/7 service