Kabelwerken

Omdat we bij Electro Goorts beschikken over de nodige kennis en materialen om kabelwerken uit te voeren, kunnen wij onze klanten een totaalpakket aanbieden.

Als eerste, starten wij met de berekeningen en het kiezen van de juiste kabels. Hierbij houden we rekening met de vereisten van de situatie en de wensen van de klant. Voor vermogenskabels, zowel op hoog- als laagspanning, beschikken wij over de nodige software om een correcte berekening te maken. Dankzij deze software kunnen wij alle parameters, die invloed kunnen hebben op de kabels (plaatsingswijze, omgeving, lengte, vermogen…) in rekening brengen. Deze berekeningen geven vervolgens een goede leidraad naar de uitvoering toe.  

Wat betreft de uitvoering zijn er diverse plaatsingswijzen mogelijk. Enerzijds kan je als klant ervoor kiezen om de kabels ondergronds te laten plaatsen. In dit geval zorgen onze techniekers voor een verzorgde plaatsing met de nodige fysieke bescherming en markeringen. Daarnaast kunnen kabels ook op hoogte geplaatst worden. Ook in dit geval beschikken onze techniekers over de juiste achtergrond en attesten om deze werkzaamheden op een veilige manier uit te voeren.

Verder kunnen wij datakabels, signaalkabels en stuurkabels voorzien. Ook hier wordt er rekening gehouden met een ruime variatie van plaatsingswijzen en toepassingen. Om op die manier tot een correcte keuze van kabel te komen.

Vervolgens sluiten wij na plaatsing deze kabels correct aan en waar mogelijk doen wij uitgebreide tests alvorens ze in gebruik te nemen.

Hieronder enkele voorbeelden, ter illustratie:

  • Hoogspanningskabels 6kV-20kV
  • Vermogenskabels laagspanning.
  • Signalisatiekabels
  • Stuurkabels
  • Datakabels
  • Fiber optic

Als laatste kan Electro Goorts instaan voor het herstel van beschadigde kabels. Zowel oppervlakkige beschadigingen als onderbrekingen van de functionaliteit van de kabel, kunnen aangepakt worden. Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij steeds de nodige herstelmaterialen in voorraad. 

Kabelwerken
Kabelwerken
Kabelwerken