Midden-en hoogspanning

Electro Goorts installeert hoog-en middenspanningsinstallaties op maat van elk project. Onze HS-installaties gaan tot 36kV en variëren in vermogen van 100kVA tot 3150kVA. Ook hebben wij een specifiek aanbod aan HS-cabines ten behoeve van decentrale productie. Denk bijvoorbeeld aan WKK-installaties, zonnepanelen of windmolens. Daar hoogspanning al jaren onze hoofdactiviteit is, kunnen wij ons specialist noemen in deze niche van elektriciteit.

Naast het plaatsen van nieuwe installaties of het aanpassen van bestaande installaties, kan u ook een tijdelijke werfinstallatie huren voor uw project.

De hoogspanningsinstallaties kunnen in een prefab cabine gemonteerd worden of in een lokaal dat door de klant voorzien wordt. Een prefab cabine heeft als voordeel dat de cabine kant en klaar bij u op de werf wordt afgeleverd. Indien u echter zelf een lokaal wenst te voorzien, kan u via ons alle nodige constructieschema’s verkrijgen en de nodige uitleg rond alle bouwkundige eisen.

Verder is het mogelijk uw bestaande installatie aan te passen of te renoveren. In het KB2012 werden de eisen rond bestaande installaties verstrengd. Hierdoor is er een grote vraag naar expertise rond het correct aanpassen van deze installaties. Electro Goorts heeft zich hierop toegespitst, waardoor onze werknemers u van begin tot eind kunnen bijstaan om uw installatie 100% conform te maken. Ook hier is het voorzien van hoog-en middenspanningsinstallaties op maat van elk project, de basis van alles.

Naast het plaatsen van nieuwe installaties of renoveren van bestaande installaties, voeren wij ook onderhoud en herstellingen uit. Onderhoud is namelijk een zeer belangrijk aspect bij hoogspanningscabines. Electro Goorts heeft een jarenlange ervaring met het onderhouden, nakijken en reinigen van hoogspanningsinstallaties. Dankzij deze ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat uw installatie in perfecte staat blijft met het oog op een hoge bedrijfszekerheid.

De plaatsing van een midden- of hoogspanningsinstallatie is voor ons geen eindpunt. Ook de laagspanningszijde van de installatie kan door ons verzorgd worden. Hieronder vindt u een selectie van de zaken waarbij wij u als klant kunnen helpen.

  • Aansluiten van laagspanningszijde van de transformator.
  • Aansluiten van het algemeen laagspanningsbord (ALSB).
  • Kabelvertrekken aansluiten.
  • Plaatsen van nutskringen voor cabines.
Hoog-en middenspanningsinstallaties op maat van elk project