Dienst na verkoop

Ook na de volledige uitvoering kan u als klant op ons rekenen. Voor onderstaande zaken kan u steeds bij ons terecht.

Opleidingen:

Het gebruik en de bediening van een hoog- en/of middenspanningsinstallatie heeft zijn unieke aspecten die niet alledaags zijn. Kennis van het correcte gebruik en de mogelijke risico’s is dan ook een must. Hiervoor kunnen wij een opleiding aanbieden alsook demonstraties geven. Deze kunnen gaan van algemene veiligheidsinstructies tot een op maat gemaakte opleiding. 

Onderhoud en reiniging:

Een goede hoog- en/of middenspanningsinstallatie blijft enkel goed wanneer er correct periodiek onderhoud en reiniging plaats vindt. Het onderhoud voeren wij uit volgens de instructies van de fabrikanten. De cabine kan ook van top tot teen gereinigd worden. Deze interventies zorgen ervoor dat uw installatie in perfecte staat blijft met een optimale bedrijfszekerheid.

Herstelling:

Ondanks een goed onderhoud en reiniging is een panne helaas nooit volledig uit te sluiten. Door onze grote voorraad materialen en ons deskundig personeel zijn wij echter in staat om onze klanten snel en correct uit de nood te helpen en dit zowel bij onverwachte pannes als accidentele beschadiging van de installatie.

Onze klanten kunnen 24/7 op ons rekenen.