Midden- en hoogspanning

De hoofdactiviteit van Electro Goorts is het installeren en/of aanpassen van hoogspanningscabines gaande tot 36kV variërend in vermogen van 100kVA tot 3150kVA. Tevens richten wij ons tot HS-cabines ten behoeve van decentrale productie zoals WKK-installaties, zonnepanelen of windmolens. Ook tijdelijke installaties behoren tot de mogelijkheid.

De hoogspanningsinstallaties kunnen, afhankelijk van de wensen van de klant, in een prefab cabine gemonteerd worden of in een door de klant voorziene lokaal. Een prefab cabine levert de klant een kant en klare oplossing die op de werf gebruiksklaar wordt afgeleverd. Indien de klant echter zelf een lokaal wenst te voorzien kan hij op ons rekenen om hem alle bouwkundige eisen uit te leggen en de nodige constructieschema’s te bezorgen.

Renovaties van bestaande installaties hoort ook tot ons takenpakket. Gezien de recente verstrengde eisen (KB2012) die aan bestaande installaties wordt gesteld is er een grote vraag naar expertise om deze installaties correct aan te passen. Electro Goorts is hierin een goede uitvalsbasis. Onze werknemers kunnen de klant van begin tot eind bijstaan om zijn installatie 100% conform te maken.

Buiten installatie en renovatie is onderhoud een belangrijk aspect bij hoogspanningscabines. Electro Goorts heeft een jarenlange ervaring met het onderhouden, nazicht en reinigen van hoogspanningsinstallaties. Deze ervaring zorgt ervoor dat uw installatie in perfecte staat blijft met het oog op een hoge bedrijfszekerheid.

Zoals u merkt is Electro Goorts de geschikte partner voor al uw hoogspanning gerelateerde projecten.